PowerPoint & Prezi Talks

Ти си студент ?
На всички ни се е налагало поне веднъж да представим идеите си с PowerPoint, а понякога ни се иска да пленим публиката с нещо различно, като Prezi. Но колко от нас всъщност знаят как да ги използват и как да се възползваме от пълния им потенциал?

Отговорите на тези въпроси ще ви дадат Борис Христов и Луиза Гълъбова, специалисти от 356labs. PowerPoint & Prezi Talks e събитие, на което ще научите трикове и скрити функционалности в PowerPoint и ще положите първите стъпки към това да се отличите с Prezi.

Безплатен билет може да грабнете от тук: https://powerpointprezi.eventbrite.com/

Борис е основателят на компанията 356labs. Презентирал е в над 25 държави по света и множество пъти е избиран за топ лектор. Води и обучава компании като KPMG, Bosch, Microsoft и много други на теми от презентационни умения и сторителинг до по – сложни теми като психологията за слайдовете ни.

Луиза е експертът на 356labs в Prezi. Тя е отговорна за всички Prezi презентации и обучения, които компанията води и ако искате да знаете как да създавате презентации, които да ви отличат, то определено искате да се учите от нея.

Местата са ограничени.
Не забравяйте да заявите своя безплатен билет тук: https://powerpointprezi.eventbrite.com/