UniStart

UniStart е 5 седмична програма, която цели да даде възможност на студенти, които имат иновативни идеи да ги превърнат в успешен бизнес. Програмата ще даде на участниците всички необходими знания и умения от опитни ментори, както и възможността за намиране на инвестор, който да подкрепи техния проект.

Младежки Бизнес Клуб е първата студентска организация, която стартира подобен проект – изцяло подготвен от студенти за студенти, съобразен с всички стандарти и на ниво. Целта ни е да събудим активните студенти с иновативни идеи. UniStart е предприемаческа общност от студенти, които да си помагат и да се развиват заедно. Това е и една от основните причини да решим да реализираме точно такъв проект. Всеки един от нас се включи доброволно в проекта – ние като организатори и самите ментори и обучители.

 


Заедно с нашите партньори от Start It Smart решихме, че студентите заслужават тази инвестиция и усилия от наша страна и от страна на лекторите и менторите, които са част от UniStаrt. Стойността на програмата е малко над 1000 лв. на екип, но решихме да предоставим възможността на всички студенти в УНСС и СУ да се възползват от 90% намаление, за да участват в UniStаrt.