YES Camp

 

Младежки Бизнес Клуб, български представител на Световният Алианс на Младите Предприемачи, ви кани на YES Camp – тридневно предизвикателство за иновации и стартиране на бизнес. Събитието ще се проведе на 13-ти, 14-ти, 15-ти април в зала на х-л Витоша в Студенстски град, София.

YES Camp се организира за първи път в България, като лектор ще бъде самият основател – проф. Майкъл Лий от Корея. Той е преподавал в над 10 държави, но сега с подкрепата на българските си партноьри от МБК подготвя над 5 събития за тази година в Европа, Азия и Южна Америка.

Майкъл Лий е международен предприемач и обучител на хиляди лидери с бизнеси в над 15 държави по света.

YES Camp е подходящ за младежи с желание да подобрят състоянието на предприемачеството в България чрез иновативни подходи и решения на проблеми.

“Ние вярваме, че чрез предприемачеството и с правилните решения можем да повишим конкурентността на страната ни.” – Николай Неков

 

 

“Причината да има такъв голям интерес към подобно събитие от международен мащаб е, че само в 3 дни участниците ще разберат глобалните мегатрендове за периода 2030-2050 и ще се подготвят да посрещат предизвикателствата чрез изготвяне на правилни и работещи бизнес решения. Също така те се научават да наблюдават клиента и да тестват бизнес хипотезата си чрез изграждане на персони на клиента и карти на емпатията.” – Проф. Майкъл Лий

Проф. Лий е и основател на САМП, която обединявайки 65 регионални организации на ключови места от света, представлява над ¾ от цялото население.

Някои от местата, на които преподава лекора са Тайван, Китай, Южна Корея, Индонезия, Мексико и др.