Ако мишката изяде книжката, дали сега ще изяде телевизора?

Живеем в общество претрупано с информация. Мишката изяжда книжката, а ние преяждаме със съдържание, което е винаги на един клик разстояние.

Регистрация: https://socialmediadiscussion.eventbrite.com/

С бързото развитие на технологиите ежедневието ни става все по-трудно за организиране, а формирането на собствено независимо мнение - направо невъзможно. Ежедневно сме повлияни от множество източници и мнения на кой ли не - колеги, брандове, медии. Все по-трудно е да чуем своя собствен глас, а какво остава за вземането на съзнателни решения.
В същото време все повечето “популярни” новини, формиращи нашето мнение са с недоказан произход и са е с ефекта на “морска вода” - колкото повече пиеш, толкова по жаден ставаш.

Добре дошли в ерата на дигиталния свят.

Вярваме, че отворената дискусия с журналиста Светослав Иванов ще повиши разбирането ни за рисковете на медийната консумация.
Подгответе своите въпроси, ние ще се радваме да чуем вашата гледна точка.

За лектора : Светослав Иванов е възпитаник на ФЖМК на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Започва кариерата си в „Дарик радио“. А през 2007 година става част от екипа на телевизия bTV, като днес е водещ на предаването „120 минути“. Автор е на книгата пътепис „Там, където загинаха дърветата“ и на документалните филми: „Бегълци в Лондон“, „Полумесец в короната“, „Пътят след София“, „Иран на Хомейни“, както и на множество репортажи от различни горещи точки по света. Светослав Иванов е трикратен носител на наградата „Репортер на годината“, връчвана ежегодно от колегите му в телевизията.

Бъдете на най-горещото място в София на 1 март - Софийски университет, зала 255. Запазете своето безплатно място сега:
https://socialmediadiscussion.eventbrite.com/