ЕКИП ОТ СУПЕРГЕРОИ

8
НИКОЛАЙ НЕКОВ
ПРЕЗИДЕНТ

Всеки супер екип има нужда от своя лидер!  Николай е основател и президент на Младежки Бизнес Клуб и от години продължава да преследва и постига целите, които клуба поставя пред себе си.

B2gBn0CS_400x400
МОМЧИЛ СЯРОВ
ЛИДЕР НА ЕКИПИ

Момчил успява да вдъхновява и мотивира всеки член клуба да развива с всеки изминал ден както себе си, така и каузите в които вярва. Неспирното му желание да помага винаги озарява всеки екип с който работи.

SAM_9995
АНТОНИЯ АТАНАСОВА
МАРКЕТИНГ, ИТ

Антония притежава супер силата да твори с различни технологии. Голямата и страст са технологиите, а голямото и призвание е да помага на хората да се развиват личностно и кариерно.

0001-5
ВЕРОНИКА ПОЙРЯЗОВА
МАРКЕТИНГ, ТАЛАНТИ
Вероника е студентка в УНСС. Членува в клуба от една година. Занимава се със създаване на писмено съдържание за нашия блог, а от скоро и с набирането на нови амбициозни кадри.
31946295_1847657521960511_1089268538796933120_n
ЛИДИЯ ЙОРДАНОВА
МАРКЕТИНГ, SkillGround

Лидия може както да твори с думи, така и да редактира чуждото творчество. Тя е един от редакторите в SkillGround и се грижи посланието ни да достига до хиляди млади хора.

адела
АДЕЛА БОЗМАРОВА
МАРКЕТИНГ

Адела е част от екип "Маркетинг" близо от две години. Притежава суперсилите да рисува с думи и със светлина и непрекъснато да е жадна за нови знания. Едни от интересите и са свързани с публичните комуникации, имидж мейкинга и маркетинга. В Младежки бизнес клуб се занимава с присъствието ни в социалните мрежи.

profile
АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ
COPYWRITER

Алекс е студент в Университет за национално и световно стопанство - Бакалавър по икономика, специалност „Предприемачество“. Той обича да пише и развива свой собствен блог. Полетата в които се изявява като автор са www.skill-ground.com и www.mymoodonmymind.com

m_penchev_photo
МАРТИН ПЕНЧЕВ
ПАРТНЬОРСТВА

Мартин е член на Младежки бизнес клуб от март 2018г. Участва има интереси за развитие в процесите по изграждане и подържане на устойчиви контакти и партньорства за клуба. Консултант e по юридически въпроси свързани с дейноста ни.

МАРИН
МАРИН ДАНДАРОВ
BUSINESS DEVELOPMENT

Марин е студент в Университет за национално и световно стопанство. Интересите му са насочени към бизнес развитие и маркетинг, а какво е една младежка бизнес организация без един добър бизнес разработчик? Марин е пътеводна сила към десетки партньорства на клуба.

НАШИТЕ СУПЕР МОМЕНТИ