Как няколко грешки доведоха три мечки?

„Провалите учат на най-много неща, те ти помагат да се развиваш. Колкото повече провали, толкова по-добре”.

Вземи своя безплатен билет от тук: https://3bears.eventbrite.com/

На всички ни се искало поне веднъж да се откажем,след безбройни опити и куп усилия. Не винаги нещата се случват както си ги представяма, плановете се объркват, а картинката пред нас става все по неясна. Но причина ли е това да спрем, да се откажем завинаги от мечтите си? Може би ни трябва още малко опит? Или късмет?

Отговорите на тези въпроси и много други ще даде Владо Карамазов в един откровен разговор, от който можеш да бъдеш част и ти.

За лектора: Владимир Александров, известен като Владо Карамазов, е роден на 27 април 1979 г. в София. Завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на проф. Надежда Сейкова. Докато е студент в НАТФИЗ. Участията му на родната сцена започват в трети курс. Веднага след дипломирането си през 2001 г. е поканен да започне работа на щат в трупата на Народен театър "Иван Вазов". Псевдонимът Карамазов е вдъхновен от романа на Ф.М. Достоевски "Братя Карамазови". Получава го още на първото си представление в Народния театър от режисьорката Лилия Абаджиева.

За изминалите няколко години е изпълнявал над 30 роли в театъра. Владимир Карамозов е и водещ на втория сезон на "Сървайвър". След успеха на ТВ риалитито, води и третия сезон на предаването. Той се оказва голям почитател на островното риалити и признава, че има авантюристичен и приключенски дух. Има опит като ТВ водещ от първите издания на предаването за пътешественици "Без багаж" по Нова ТВ.